Första dagen

Tror jag kommer explodera av nervositet snart, svettas ihjäl, börja stamma, få hjärtklappning och börja gråta. Intalar mig själv att detta kommer bli jättebra, det kommer vara bra lärare, bra klass och jag kommer lära mig allt jag behöver kunna. För så är det ju alltid, man är så nervös att man nästan vill ge upp men det blir alltid bra i slutändan! Försöker tänka på när jag började skolan för tretton månader senast, till en ny klass och hur bra det blev. Så skön klass och vi hade så sjukt roligt ihop i skolan, kan verkligen sakna de!

Men nu har jag förberett mig, läst igenom de sista, varit ute med hunden, ätit frukost och det är dags att inta bilen. Iväg till skolan, för första gången! Vågar typ inte ens tänka på de, tänka mindre så slipper man vara så nervös, bara ta de som de kommer!

Kommer bli en lång dag, nio timmar i skolan och så en timmes restid, minst. Jag kommer köra extra tidigt idag för att vara säker på att hitta och komma i tid. Att det tog mig en extra timme igår mot vad de skulle ha gjort om jag hade kört rätt direkt gör mig inte direkt lugn.

Men håller tummarna på att jag kan hitta dit med en gång, utan krångel, ha en bra dag i skolan och komma hem och att det känns bra och rätt! Nu kör vi.

Har förresten haft problem med att öppna kommentarer, igår fick jag äntligen löst det i appen och kunde svara er! Blir så glad och tacksam när ni kommenterar så fina saker och peppar en! Tack!!♥️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229