Fler jämför?

Så bra denna dagen har börjat! Startade dagen med att köra rygg och axlar på gymmet, ska snart skriva ihop passet till er. Men det var ett lagom pass och kändes riktigt bra. Dock när jag kom till gymmet så hittade jag bara en dragrem i väskan så verkar ha blivit av med den ena. Ska kolla om den ramlat ut här hemma någonstans. Glömde också kolla i omklädningsrummet så får la ta ett varv där också nästa gång och kika. Annars kan jag ha tappat den i Göteborg när jag var på gymmet där eventuellt. Hoppas i alla fall den dyker upp för de hjälper mig att få lite mindre kramp i fingrarna.

Fick också svar angående paketet som saknade ett flak och de svarade att den smaken har utgått och undrade om jag ville ha något annat. Jag visste att smaken utgått ur tillverkning och beställde därför ett helt flak eftersom jag trodde de hade kvar den då såklart. Men nu ska jag få pengarna tillbaka för jag har ingen lust att beställa något mer därifrån. Alla kan göra fel men inte fyra på en beställning.

Har ni läst mitt senaste inlägg där jag jämför Philadelphia ostar???

Funderar på att göra fler där jag jämför olika livsmedel, hade ni tyckt de va kul? Ni får gärna tipsa om ni har ideer på vad jag kan jämföra.
Heeelt totalt kär i min nya sport-bh ifrån workout empire! Så snygg och så skön. Gillar verkligen att den är så stilren baktill med bara ett sträck rakt bak.
Nu har jag precis ätit lite mellis och ska plugga. Annars händer nog inte mycket mer idag. Märta ligger i knäet och snarkar så hon tycker nog inte heller vi ska göra något mer!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229