Fest

Vilken trött dag jag har haft idag. Vaknade nog runt nio efter att ha somnat vid tre. Så den somnade jag mellan 11 och 12 igen! Så efter en ganska dålig sömn i natt så är jag ganska trött. Precis varit ute en sväng med hunden bara för att komma ut lite, kände att jag varit inne för mycket. Så tjugofem minuter var vi nog ute i lite smått regn men det var ändå skönt.
Så gårdagen blev blev de fest av ändå. Var på förfest först, där vi hade trevligt och bara pratade. Sen stack vi ut på krogen där resten av befolkningen också var. Det var verkligen kaos och massor av folk men ändå hittade man ingen man känner. Tappade bort de jag kom med direkt och sen träffade jag några jag känner men efter några varv på krogen så drog jag faktiskt hem. Så det var väl inte någon höjdare ute vill jag inte påstå. Nu ser jag fram emot att komma tillbaka till gymmet efter tre vilodagar. Ska bli skönt att träna lite igen även om det varit skönt med lite vila.

Men nu har jag placerat mig med datorn och ska kolla på Svensson Svensson! Blev så glad när de fanns på SVT play. Haha, så roligt. 

Hoppas ni haft en bra jul och får en fortsatt bra vecka och avslutning på året!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229