Favoritidiot de är jag

Alltså helt seriöst? Vad är de för fel på killar? Vet inte om de tror att man blir intressserad av detta eller av att de skriver tre gånger om dagen utan svar. Nä alltså när någon kallar mig idiot och elak så blir inte direkt jag intresserad av att snacka med den personen. Men lika lite förstår jag varför personen i fråga fortsätter skriva till mig. Är jag så dum i huvudet så borde man ju bara gitta.

Nä här är något som inte står rätt till. Vill inte hänga ut han men ändå visa vad man kan få stå ut med. Har ni själva varit i samma sits? Vad tycker ni om dessa meddelanden och vad tror ni driver killarna till att fortsätta? Spännande och helt seriöst har jag inget annat än skrattat när jag läst de senaste meddelandena.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Tror du verkligen det har något med kön att göra? Varför är det alltid så med tjejer, varje gång ni har en dålig erfarenhet av någon kille, att ni ger hela könet skulden?

Jag har enbart upplevt mobbning och kränkningar ifrån människor genom hela mitt liv. På extrema nivåer och i flera fall direkt straffbara saker, om jag valt att anmäla. Ännu mer från tjejer än andra killar i så fall. De flesta människor oavsett kön, ålder och allt sånt annat är vidriga i sin moral och sätt att behandla andra, det är bara något man får acceptera, har jag insett. Kommer ned till uppfostran från grunden och ens syn på andra. Den absurda känslan av att alltid vara bättre än andra så att samma regler aldrig gäller en själv. Undantagen är betydligt färre.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229