Fastnade helt

Nu i eftermiddag har jag bara haft de lugnt och skönt. Passat på hunden, tagit små korta promenader och myst i soffan och sängen. Även hunnit med att slänga ihop en deg som jag ska bara kakor utav. Men hade inga formar hemma innan så ska bara de imorgon stället men degen ligger redo i kylen.
Nu ikväll fastnade jag helt i skrivandet att några inlägg och framförallt ett som var viktigt för mig som kommer komma upp längre fram. När jag väl börjar skriva något så kan jag verkligen fastna och bara behöva skriva av mig allt och verkligen ventilera. Får se imorgon om jag var trött och flummade i nattmössan eller om det faktiskt blev ett vettigt inlägg. Men nu är jag trött och ska sova.
Imorgon väntar gymmet där jag ska köra rygg och axlar. Sen har jag även ett möte imorgon men annars blir det en lugn dag med lite bakning och mys med hunden.

Några av dagens alla mål. Lite mellis, middag och frukt till dessert.

Riktig klassiker efter 2XU tightsen. På något konstig sätt som jag inte riktigt förstår hur så får man märken på huden precis efter trycket på byxorna haha. Konstigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229