Fasta

Så gött att vakna denna morgon med fransar helt nya och fina! Gårdagen försvann bara av farten. Tränade rygg på förmiddagen. Sen åt jag lunch innan jag skulle iväg och göra mina fransar. Väl klar där så åkte jag och handlade åt min syster och hennes familj som alla ligger hemma utslagna och sjuka.
Så kul att handla åt andra faktiskt haha. Tror jag ska bli personal shopper så säg till om ni vill ha hjälp att handla haha. Svåraste var typ att det var saker jag själv aldrig köper och sen fick jag gå fram och tillbaka flera gånger bara för att jag inte kunde i huvudet ens ungefär vad jag skulle köpa. Hade ju listan att gå efter men det blev några vändor.
Efter de var klockan ungefär 18 och jag var svinhungrig. Så gick hem och åt, hamnade i matkoma och orkade inte göra något mer den dagen. Inte ens lyfta ett finger knappt haha.
Nåväl, ny underbar onsdag och jag ska ikväll på årets för mig första gymnastikpass där jag själv ska träna då vill säga. Men först startar jag denna dagen med ett benpass på gymmet. Ja jag hör ju själv att jag inte kommer orka mycket på träningen ikväll haha. Men gymmet är viktigare för mig! Så nu drar vi igång dagen.

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh fina du!! Hoppas du får en bra dag! Kramnouw.com/elinelmersson
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Tack desamma hjärtat!! Kramarnouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229