”får jag fråga dig, du ser så duktig ut”♥️

Tisdag är bendag, denna veckan i alla fall. Avslutade gårdagen med gymnastikträning med grymma gymnaster. Bra energi och driv! De allra flesta var peppade och tävling till helgen kan bli kul.
Vart så skönt att få starta tisdagen med en lugn morgon, gymmet och sen ska jag jobba i eftermiddag. Ännu mer skönt att veta att jag är ledig imorgon och sen att jag även får träffa Henke på gymmet imorgon, saknar han så!
På tal om gym så kom det fram en så fin tjej till mig på gymmet idag och frågade om jag kunde visa hur en maskin funkade för hon tyckte jag såg duktig ut! Alltid kul att få höra de och att folk faktiskt vågar fråga och inte är rädda för de. Jag hjälper gärna till och tycker bara de är kul om man vågar lyfta blicken från telefonen och prata med de andra som tränar. Ni är ändå delvis där av samma syfte även om ni har olika mål. Så ser ni mig på gymmet får ni gärna be om hjälp, så länge ni inte tänkt att jag ska gå igenom ett helt program haha för jag är trots allt där själv för att träna! Men alltid välkommen fram att hälsa och fråga om hjälp eller pass.

Nu lämnar vi i alla fall ett lite tungt och segt träningspass med fokus på teknik bakom oss, för dagen. Imorgon är en ny dag med ny träning men nu blir de vila, jobb, vila, äta och sova!

Dagens pass:
Squats 4x10
Marklyft 4x10
Utfalls steg 4x10
Enbent benpress i maskin 3x10
Utfall bak i Smith 3x10
Benspark enbent 4x10
Vadpress 4x12

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229