Fantastisk dag trots allt

Trots att jag vaknade som en zombie idag så har det varit en bra dag. Lät mig själv ta sovmorgon och åkte sedan ner till stan efter frukost och träffade min bästa vän och barndomskompis. Vi strosade runt lite på stan och kollade runt i lite butiker. Hittade inte direkt något. Sen gick vi och satte oss och tog en lunch. En pasta med kyckling, soltorkade tomater, grädde och pesto. Den var i alla fall riktigt god men tyvärr var pastan liten underkokt, men det var helt okej ändå. En annan dålig sak var dock att båda vi beställde glutenfri pasta och låg några bitar av vanlig pasta i tallriken ändå. Riktigt dåligt faktiskt, skulle någon vara super intolerant så hade det varit farligt ju, så det är inte okej.

Efter lunchen så åkte jag mot gymmet för att köra ben och mage. Riktigt gött och svettigt pass! Fick dock riktigt ont i magen bara två övningar in i passet, vet inte vad de berodde på riktigt, kanske var efter noccon men brukar inte få de. Men men, gick på toa och sen fortsatte jag träna haha.
Efter de åkte jag till cirkel K för att hämta ett paket. Beställde några nya träningstights häromdagen så glad att de kom nu innan helgen. Ska bli så roligt att öppna de nu, så taggad.

Men nu behöver jag duscha och sen ska jag åka iväg till min resekompis för att planera lite inför resan. Blir en lugn kväll.

Dagens favoritövning:
Hip thrusters, som jag inte kört på ett tag på grund av ett kasst knä men äntligen kunde börja köra igen. Lätta vikter och 18 reps började jag på idag men kontakten med baken är riktigt bra i denna övningen.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229