Examination ✔️

Precis kommit hem efter en promenad med mamma och hunden! Så skönt att komma ut och gå en stund efter denna veckan och helgen av tenta så behövdes de.
Dagen idag började ganska lugnt. Vaknade klockan sju efter en riktigt kass natts sömn! Precis som ett barn natten innan julafton, bara att jag inte kan titulera mig som barn och det var definitivt inte samma mysiga känsla som julafton. 

Sen frukost och lite vila innan jag åkte mot Göteborg och praktisk examination. Riktigt bra humör och stort leende hela vägen till skolan. Musik på högsta volym och jag var knappt nervös, kände mig konstigt säker och konstigt nog väldigt glad. Otroligt skönt att kunna åka dit självsäker dock.

Efter en godkänd examination så känns det så skönt! Helt galet hur fort tiden går. Tacksam för mina duktiga lärare och till alla helt underbara klasskompisar jag har fått träffa. Helt lycklig blir jag. 

På väg hem åkte jag förbi och stannade på lager 157. Fick med mig några överdelar därifrån. Provade två snygga jeans men de satt inte helt hundra så blev tyvärr inga även om jag kunde behövt de.

Nu väntar en vecka av lugn och ro. En hel del träning och träffa vänner. Födelsedagsfest nästa helg, roligt! Teoretisk tenta på tisdag. Så det är väl bäst att läsa lite imorgon så man är något sådant förberedd, vill inte kugga. Klarar jag den så kan jag titulera mig personlig tränare!! Ganska coolt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229