Ett jävla pass idag, varsågoda

Alltså det är något speciellt med det där. Vaknade denna morgon efter gårdagens fusk och var inte alls sugen på livet. Ville bara ligga kvar i sängen och aldrig resa mig. Men så bestämde jag mig, jag ska träna, för ikväll ska jag jobba så bara upp och hoppa och börja dagen! Sagt och gjort så gled jag ner till gymmet för att riva av ett grymt pass och helt med ovetskap vad jag ens skulle köra så fick jag ändå till ett bra pass. Började med bröst, vidare med axlar och avsluta med armar. Rundade sen av med promenad på bandet. Varierade mellan lägre hastighet i backe och högre hastighet på planare underlag. Riktigt gött och blev en halvtimme.

Vill du köra dagens tuffa pass?
Bänkpress 3x8
Dips 3x5
Kabelflyes underifrån + hantelflyes 3x12
Kabelflyes ovanifrån + hantellyft fram suppinerat 3x12

Axelpress stå + lyft viktplatta rakt fram 3x12
Axelpress hantel sitt + hantellyft åt sidan 3x12
Hantellyft fram-sidan-ner-sidan-fram + hantellyft åt sidan framåtlutad 3x10
Lyft stång till bröst 3x12 +drop

Bicepscurl med hantlar + kickback triceps 3x10
Scottcurl 3x10 + dips mot bänk 3x20

Ja när man ser de såhär var det ett riktigt bamsepass haha. Men behövde de och det var kul, de är de viktigaste. Nu ska jag bara vila och ta de lugnt efter att precis ha ätit och duschat. Om någon timme är det dags för jobb! Kvällsjobb dagen till ära. Lördagsmys med andra ord.
Önskar er en underbar helg och lördag!

Lite orolig för stackars lilla Märta! Min älskade lilla gris är i alla fall hemma med oss och pussas och kramas och är glad. Älskar den vovven.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229