Ett ben på balansplatta och kasta boll

Cyklade för första gången på flera veckor till och från gymmet idag. Så skönt och jag vart chockad för varje bil stannade vid varje övergångsställe, det hör liksom inte till vanligheterna!
Men hur som helst så gick det bra att cykla och knäet orkade med. Så så skönt. Dessutom blev det ett helt okej pass med rygg på gymmet. Mellan seten körde jag lite sjukgymnastik och idag stod jag på balansplatta. Vid ett tillfälle körde jag med att kasta boll mot väggen. Riktigt bra och ganska roligt sätt att öva upp balans och stärka de små musklerna som håller ihop lederna. Kan jag rekommendera för er med skador i såväl fot som knä och höft eller kanske rygg.

Nu har jag och mamma kikat på ett par avsnitt midnattssol och nu kände jag bara för att sova. Blev så trött så jag la mig i sängen. Har fått gjort mitt viktigaste uppdrag i dag på min attgöra lista. Nämligen att ringa till banken för att boka ett möte. Har fortsatt intresse av att köpa lägenheten jag kikade på igår så nu gäller de att prestera och hoppas på stöd från banken.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Himla härligt med en sväng till gymmet, och tur att det gick bra med cyklandet! Det var verkligen så längesen jag satt på en cykel nu :'D <3nouw.com/emmaengstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ja det var så skönt 😃 Aldrig gillat att cykla motionscykel men aldrig uppskattat de så mycket som nu hahanouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229