Endorfiner från kvällspasset

Endorfinerna efter kvällens pass igår var påtagliga även om jag bara körde sjukgymnastik och lite snabb cardio på en kvart. Det gav mig så mycket energi att jag hade svårt att somna på kvällen. Så denna dag kan en tupplur på eftermiddagen behövas. Sov en timme på eftermiddagen igår och det är ju så underbart skönt. Uppskattar mer sömnen på dagen än den på natten haha.

I natt har jag däremot sovit så dåligt så dåligt. Legat vaken en lång stund och kunde inte somna trots att jag var trött. Problemet vart att jag var hungrig! Men nu blir de dunder med frukost innan jag ska åka till gymmet för att träna axlar och ben, kul! Sen tänkte jag svänga förbi rusta, behöver ha lite nya gummiband för min hemmaträning. Fick nya övningar igår så ska prova att göra de här hemma idag. Skönt att kunna köra rehab övningar hemma samtidigt som jag kan köra på på gymmet när jag väl är där. Det funkar bäst för mig. Att inte komma till gymmet och bara ligga på en matta och långsamt lyfta ett ben. Utan när jag är på gymmet då vill jag dundra på. Och så länge jag inte har mycket ont så ska de vara okej!
Men nog om de. Känns som jag har en energi jag inte borde ha efter nattens sömn. Känns som jag drömmer mer än vad jag tänker på dagarna så när jag väl sover så är det som att jag inte har sovit för hjärnan går på högvarv haha! Men ska utnyttja denna energi och köra slut mig på gymmet. Har träningsvärk efter gårdagens bänk så vi får se hur kul de blir att köra axlar idag. Inte ultimat men vad gör man inte för de man älskar.

Mums filibabba.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229