En sträckt nacke och en blå fot senare

Igår kväll började jag spela in en video där jag kommer berätta allt om mitt förra team och coach. Men som jag sa igår skulle jag ju iväg och träna gymnastik så var tvungen att ta en paus i filmandet och åka dit. Hade så roligt på gymnastiken och inte lika ont som jag tänkt mig. Klart det känns i kroppen men tror nog de kan bygga upp och stärka kroppen på ett sätt som jag behöver. Lite cardio är ju aldrig fel heller! Såväl de va svettigt, flåsigt, yrt och så blev jag lite stel och öm i nacken efter bakåtkullerbyttor haha. Sen slår jag alltid ihop knölarna på fötterna när jag gör volter så är lite blå och öm vid knölen på höger fot. Men annars känns kroppen helt okej och jag ska nog börja i vuxentruppen, känns så nu i alla fall. Får väl ge de ett försök till kanske och lite fundering på tid och så vidare. Men jag vill!
Men eftersom jag fick avbryta inspelningen som hastigast och efter gymnastiken så kom jag hem sent. Så idag ska jag försöka filma klart och redigera den men först ska jag ner till gymmet och träna rygg.
Hoppas filmen kommer uppskattas! Blir nervös av att spela in min första video men känns mer som man kan förklara sig bättre i ord. Men blir den katastrof får jag skriva ett inlägg instället haha. Men först gymmet, sen lunch, filma och redigera!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229