En kille i damernas omklädningsrum (ja jag var naken...)

Har ni också känt er såhär otillräckliga? Att det bara känns som att man kan försvinna utan att någon bryr sig trots att man igår trodde att de gjorde de. Vet inte vad som vänder livet upp och ner över en dag men tydligen är de så det är, speciellt nu.
När man ska träffa en och det sen inte blir av för ingen hör av sig. För att det alltid är jag som ska ta steget att höra av mig, börja prata, fråga om vi ska göra ”de” och hela tiden komma med förslagen så allt känns helt påtvingat.
Ja igår var en sån ensam kväll men också ganska skönt. Få vara ensam och tänka fritt. I egen lägenhet låg jag bara och åt godis och bullar samtidigt som jag kollade på funniest fails på youtube. Snart har jag nog kollat på alla som finns för det kan många gånger komma upp samma videos i flera olika sammansättningar haha.
Nu ska jag äta min grisiga kyckling pasta och bara glo på youtube. Duschade faktiskt på gymmet idag och fattar inte varför jag inte gör de oftare. Finns liksom schampo och balsam där så ska absolut försöka göra de oftare nu. Men efter gymmet åkte jag hem för jag tänkte de kunde vara kul att träffa föräldrarna och vovven en stund innan jobbet men kom hem och ingen var hemma så åkte till lägenheten direkt istället. Känns så konstigt men skönt att bo ensam nu! Tog med allt jag behöver tills imorgon också så jag kan åka hit ikväll efter jobbet och sen åka och träna imorgon bitti. Sen behöver jag nog hem och hämta grejer haha.
Men nu mat. Ha en underbar söndag!

Gillar

Kommentarer

J
J,
Folk är förjävliga, det är i alla fall mina enda erfarenheter. Och konstiga bara per defination. Så inte värt att försöka hitta förklaringar till någonting folk säger och gör. Alla i mitt eget liv försvann efter min 20-åriga lillasysters självmord, hörde inte ens av sig för att beklaga och bröt istället all kontakt, slutade skicka julkort och allt. Folk jag alltid stöttat, funnits där för och skulle gjort allt för själv. Jag är helt ensam nu. Går inte hitta nya heller, för alla har redan de de vill ha och behöver i sitt liv. Man ger och andra tar, det är vad allt har handlat om.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229