Gymnastik och paket

Eftermiddagen spenderade jag med att plugga en stund, svarat på instuderingsfrågor. Fortsatte med lite mer soft plugg och kollade på en Youtubefilm! Skulle också ordnat klart med gymnastikfilmen så den är redo för att laddas upp på tuben men den sidan jag hämtar musik ifrån var under arbete så får prova nu igen.

Innan det var dags för mig att åka till gymnastiken åkte jag till stan för att lämna hunden med mina föräldrar. Så motiverande och roligt att komma till träningen nu när vi har den nya hallen. Det är så inspirerande och gymnasterna är mer taggade än någonsin att bli riktigt duktiga vilket är så kul!

Jag är redan jättenervös och stressad över att jag ska börja skolan även om det inte är innan på fredag!! Behöver dock lära mig namnen på några muskler, skelettet tror jag sitter där nu. Första kursen kommer nog att gå bra, vill tro att den inte ska vara så svår! Men det är trots allt den mest teoretiska kursen vilket inte är min allra starkaste sida kanske, men jag brukar klara allt jag börjar på och detta vill jag verkligen så försöker intala mig själv att de kommer gå bra!

Nu sitter jag hur som helst och äter tacos! Precis kommit från gymnastiken och såg att det låg ett paket i brevlådan till mig men vad det är får ni se imorgon!!


Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Kul att komma igång med pluggandet, jag har inte fått något att plugga på än! 😋 Gott!
sv: Ja jag får hoppas på att det är över snart, skönt! <3
nouw.com/alicemalmstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229