Det går lika bra med pizzatorsdag

Innehåller affiliate-länkar

Här har jag legat och njutit i eftermiddag. Jag måste ha varit helt sjukt trött dessutom för oavsett hur ont det gjorde så häll jag faktiskt på att somna! Men så skönt det var, känner mig som en ny människa.

Efter massagen så åkte jag och handlade lite. Sen hämtade jag även ett paket ifrån bodygain innan jag åkte hem.

Jag har verkligen börjat älska majskakor som de nu heter. Tycker de har blivit mycket godare sen de bytte ifrån riskakor dessutom. Något är de som gör att de är knaprigare och godare smak. Köpte fyra paket i eftermiddag haha.
Underbart med paket. Älskar när de skickar med gratis saker dessutom. Bodygain nutrition skickade mig en shaker och smakprov av bcaa. Ska bli roligt att testa de imorgon.
Just nu är de rea på dessa hos bodygain och som ni vet är de mina favoriter så där hamnade såklart en beställning på de.
Nästa köp var lindor för knäna. Kände att jag behövde de men ännu har jag inte listat ut hur de funkar haha. Men ska kolla på de ikväll så jag kan använda de imorgon.
Övriga tiden i eftermiddag spenderade jag med att baka kärleksmums! Min mamma efterfrågade fredagsfika till deras jobb så jag ställde mig och bakade en kaka till de.

Ikväll blev det gains i form av pizza haha. Kebab med ananas på såklart. Riktigt gött. Och nu salta cashewnötter med russin. Riktigt gött om ni frågar mig, men nu är det matkoma här på riktigt. Mätt och go kollar jag på finalen av paradise hotel, bättre sent än aldrig. Lite besviken över kulcermonin för att inte säga för mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229