Mixade frågor

Favoritplats i världen?

Hemma i sängen eller på gymmet! Kontrasten där ni.

Vad tycker du mest om, skriva eller fota, för att förmedla en känsla?

Skriva tror jag nog för att förmedla en känsla. Är nog inte vidare bra på de ena eller andra men tycker om båda två och använder mig av båda delarna. För ihop tycker jag de blir bäst.

Största rädslorna du har?

Min största rädsla är nog eld. Rädd att de ska börja brinna och så vidare.

Har du en relation med någon?

Antar att de inte menar en relation i form av kompis eller familj, så någon pojkvän har jag inte.

Morgon eller kvällsmänniska?

Morgonmänniska. Gillar inte mörker och det kan vara mörkt på morgonen men det går i alla fall mot ljusare tider. Har inga problem att gå upp tidigt och sen att jag har världens sämsta morgonhumör det är en annan sak. Men får jag gå upp ensam i lugn och ro så är det inga problem.

Om du fick göra precis vad du vill i hela världen, vad hade du då gjort?

Hade nog fått folk att förstå varandra bättre, alla att göra rätt val som inte påverkar andra negativt och ta bort alla krig!

Solsemester eller skidsemester - varför och var?

Just nu är jag sugen på både och men måste jag välja skulle de bli solsemester. Hade kunnat tänka mig att åka precis vart som helst, men två drömmar är ju Thailand och Hawaii.

Största intresset/hobbyn just nu?

Styrketräning helt klart. Det fångade hela mig för ett drygt år sedan och jag hade nog aldrig kunnat tänka mig att jag skulle gilla de så mycket efter att ha slitit mig till träning och inte alls uppskattat de innan, så är de nu dagens bästa.

Vilken kamera använder du (och objektiv) och i vilket program redigerar du dina bilder?

När jag inte fotar med min mobil (vilket jag alltid gör) så använder jag min Sony A77 med standard objektiv till. Dessa bilder redigeras i Photoshop Elements 13. Mobilbilder redigeras i instagram, PS express eller inte alls.

Vad faller du för hos en partner?

Utseendemässigt faller jag för långa killar och mycket muskelmassa. Personlighetsmässigt faller jag nog för omtänksamma, roliga, förnuftiga, godhjärtade, snälla och down to Earth eller vad man ska säga. Killar som är sig själva och inte låtsas vara fina i kanten bara för de träffar en tjej.

Vad har du för mål i livet?

Typ helt jävla oklart....

Men målet är väl att bli lycklig, skaffa hus, skaffa jobb och bli lyckligt kär.

Om du är rastlös, vad gör du för att få tiden att gå?

Oj, pass på den. Haha jag vet inte riktigt. Finns ju alltid något att göra. Men jag är väl den som äter när jag är rastlös dessvärre haha eller också startar ett avsnitt av greys anatomy.

Vilka butiker går du helst runt i när du ska köpa kläder?

Handlar helst på nätet och mest på nelly.com. Men i fysiska butiker säger jag nog gina tricot, tråkigt men sant.

Ikea eller Ullared?

Oj, två helt olika saker. Ikea är mer saker för hemmet och Gekås finns blandat smått och gott(skit). Men säger nog Gekås för där är jag oftare och det är roligare. Ikea åker man enbart till om man behöver något.

Har du någon gång uppfyllt en dröm du haft?

Dröm känns som något större och helt ärligt kan jag inte komma på något. Skulle jag komma att tänka på något får jag återkomma men annars så nej. Vad sorgligt de låter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229