Inget nytt personbästa men nöjda 68kg!

Bänk startade min dag idag! Hade tro och hopp om att kunna köra på 70kg bänkpress idag men gick upp till 68kg och sen vågade jag inte mer. Men ganska nöjd ändå även om jag kört på de vikterna förut. Men har trots allt inte kört tungt på flera veckor. Men något jag verkligen uppskattade var att köra bänk med T-shirt. Hade ju min nya t-shirt som jag fått från dropset.se på mig idag och jag har alltid trott att jag inte gillar t-shirt. Eller jag har inte tyckt så mycket om just känslan av att det är något i armhålan eller hur man ska säg. Men uppskattade det verkligen idag, så skönt att ha tyg på hela ryggen! Är så van vid att ryggen klistrar fast i bänken när jag blir svettig och så kan man inte rätta till sig om man känner att man ligger fel! Hade inga problem att träna med t-shirt idag alls faktiskt, riktigt skönt och den är riktigt svettig nu!
Nog om de så får ni mitt pass här:BÄNKPRESS:
1x20 - 40kg
1x12 - 50kg
1x10 - 55kg
1x5 - 60kg
2x2 - 65kg
2x1 - 68kg
2x5 - 60kg
1x12 - 50kg

Bröstpress i cabel
3x10-15 Ovanifrån
3x10 underifrån

Sned bänk med hantlar
4x10-12

Flyes i maskin
3x12

Biceps 21an + B-curls
3set + 3x10

Efter passet drog jag hem, fyllde på energi till kroppen och musklerna! Hemma var också mamma med mina syskonbarn, hon var barnvakt idag.
Men jag satte igång och pluggade en stund. Innan jag tog en promenad med hunden, kände att jag behövde komma ut och gå lite så frukosten kunde sjunka. Sen frukost och lite mera plugg. Satt och diskuterade med mamma vilken del i en styrkeövning som är den koncentriska kontraktionen, blev riktigt mindfucked! Men tror jag löste de. Har inget facit på frågorna dock.
Sen behövde jag en paus från studierna så satte mig på cykeln och drog ner till gymmet. Ett ryggpass som gick helt okej!

Kaxig.

Nu - Mellanmål, plugg, tvätta, duscha, äta middag och diska!

Gillar

Kommentarer

emsastemo
emsastemo,
grymt jobbat !!!nouw.com/emsastemo
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
ssandraaf
ssandraaf,
åh hejja dig 😃 så grym du är!nouw.com/ssandraaf
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229