After training

Kom hem från träningen för en dryg timme sedan. Var vrålhungrig så en snabb kiss med hunden i regnet och sen direkt fixa mat och äta!
Kvällens träning var först ett pass som heter flex, ett pass som var helt nytt för mig och jag visste inte vad jag gav mig in på. När man läste om det stod det att det var stretch då ungefär. Jag blev faktiskt nöjd med passet! Jag som aldrig tyckt om yoga, försökt flera gånger men det vill sig liksom inte. Det känns för mycket som att ledaren rökt gräs och allt går i slow-mo. Men detta passet var mer att man tänjde och det var mer fart och man blev faktiskt riktigt varm av det. Man får nog ge det några gånger så man kan hänga med ordentligt och kan övningarna men ska absolut köra igen, jag behöver mer av den delen av träningen så det kan bli perfekt.
Efter det så kom Matilda och vi gick på en timmes dans. Det var roligt och väldigt svettigt. Jag var också ganska trött så tappade lite fokus och gjorde massa fel steg men vad gör de.

Skönt att komma hem och mysa ner sig med en serie nu och höra regnet utanför, riktigt väder för att tända ett ljus. Ett Yankee får det nog bli nu.
Utmaningen har jag börjat känna av idag, det är nu det börjar bli jobbigt och nu vändningen kommer förhoppningsvis! Kämpat igenom dagen och nu känns det bättre så nu måste det ju bara gå bra.

Imorgon ringer klockan sex och jag ska köra päronen till flygplatsen, sen är det bara hem och ladda upp för ett benpass!

Detta blir de ikväll. Tips till alla er som är som mig och älskar doften av herrparfym, detta är den! Så god. Hittat den på rea dessutom, win win!

Provade den sista av de tre bars som jag köpt från star nutrition så nu kan jag skriva klart de inlägget med betygen på de.

ASSÅÅÅ WOW säger jag!!! Inte provat den men kan nääästan garantera att den kommer vara god. Så pass att jag funderar på att beställa hem ett flak. Hela min instagram var totalt bombad allt om den nya noccon nu eftersom den lanserades nu vid 20 ikväll. Kanske ett tecken på att jag följer för många träningssidor..!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229