Snart kommer tomten

Satt och kollade lite i kalendern innan, skrev in lite saker som jag måste komma ihåg och sådär. Men så insåg jag att vi är på mitten av september, snart är det oktober, det är ju höst liksom!! Tiden går så fort att jag inte hänger med. Tänk när jag gått klart mina kurser i skolan, då är vi i december, det kommer gå galet fort. För att inte tänka på att om tre månader är det snart julafton. Är det nu man ska börja köpa julklappar? En annan som står sista veckan i panik och inte vet vad man ska ordna tänker varje år att jag ska börja tidigare, får väl planera in en dag i kalendern när jag köper alla julklappar, och i tid då!

Frukosten är precis sänkt och jag känner mig taggad på ett riktigt grovt benpass, ska helst inte kunna gå imorgon! Eller jo jag ska kunna köra bil drygt åtta mil men annars så. De ska vara riktigt möra, goa och stumma.
Dagen ser inte roligare ut än att jag måste mata in alla glosor från skolan och fortsätta läsa. Umgås med underbara hunden, ja ni vet ju vid detta laget, dagarna ser näst intill likadana ut!

Men ska hiva i mig en skopa PWO innan träningen idag, känner att jag tränger de och sen är det såklart provsmakning på min nya BCAA i smak av pina colada, hoppas på den lyxiga känslan av att man dricker drinkar på gymmet!

I natt var det ännu ett djur i sängen men jag har faktiskt sovit bra, konstigt nog!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Mysig morgon, ja det är sjukt vad tiden bara flyger iväg!! Hoppas du får en superfin helg finis! <3nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Åh tack desamma goding☺️♥️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229