Flygplatsen

Ett härligt flexpass, så skönt för hela kroppen. Lugnt men ändå så att man får aktivera kroppen och blir varm, inte lika lull som att gå på yoga. Tycker alltid det känns som att ledarna på yoga har rökt gräs. Det är så himla för mycket för mig, massa snack om att sväva ut i fantasin och nääää!
Men flex är ett riktigt bra pass som komplement till sin vanliga träning, om man behöver få in rörelseträning. Alla behöver antagligen rörelseträning för att kunna prestera på topp oavsett vad man tränar utöver. Tycker i alla fall att de passar bra för mig, väldigt dålig på att stretcha så bra för mig att komma iväg till ett pass och kära igenom hela kroppen.

Efter passet vart det bara fort hem och äta innan jag och vovven drog över motorvägen till Landvetter och hämtade hem mina föräldrar och en kompis till de som varit på samma resa.
Nu är vi hemma igen och jag har ätit lite kvällsfika, vindruvor och sen provade jag de nya linskakorna som jag köpte idag!
Nu blir det nog strax bara sova, inte så trätt men har tenta imorgon så måste försöka. God natt.Skräcken när man kommer hem från skolan och måste läsa igenom sina röriga anteckningar, inte lättaste sättet att lära sig de direkt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229