Total stockning på motorvägen

Efter att ha legat och fist på tvåans växel i morse, under en sträcka som halvvägs till Göteborg så blev jag lagom otaggad på bilresan hem när det var bilkö på påkörningsfilen. Bilresan som såhär efter fyra dagar börjar bli riktigt tråkig.
I morse var det total stopp och kö hela motorvägen typ. Som tur var hade jag åkt hemifrån tio i sju, så kvart över åtta var jag framme och halv nio hade jag min kund. Så tur jag körde de där tio minutrarna tidigare, för vi hade pratat om det i skolan att nu när det är vardag så blir det en helt annan trafik.

Men på hemresan släppte det och sen rullade det ganska bra faktiskt. Skönt att komma hem och nu är jag trött på riktigt! Dagarna börjar ta ut sin rätt och efter fjärde heldagen på gymmet så nu är både kroppen och huvudet kola.
Imorgon är det genrep inför examen på Onsdag. Jag ska hålla i en timmes träning med min kund och den ombytta roller. Så nu ska jag sätta mig och skriva igenom passet så jag kan de. Gå igenom alla teknikerna i övningarna. Sen kommer jag däcka ganska så gott idag känns det som!


Lunch ute i solen i enbart linne!! Så skönt väder idag, och det är slutet av september! ME LIKE.

Trött gäri. ÄTA-DUSCHA-PLUGGA-SOVA!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229