Matinköp

Efter dagens gympass så drog jag till willys och handlade lite smått och gott till veckan och lite till längre fram haha.

 • Majskakor.
 • Plommon i korg.
 • Portionskvarg i smakerna vanilj med chokladbitar och chokladboll.
 • Ägg. Äter två om dagen och de hade extrapris så man får passa på.
 • Fryst basilika. Har de i all mat verkligen.
 • Rökt kalkon. Överkonsumerar på mina ris och majs och linskakor haha!
 • Broccoli, världens bästa grönsak möjligtvis
 • Naturell kvarg. Äter det varje frukost som ni vet.
 • Kvisttomater.
 • Pulled umph! Så gott och längesen jag åt de sist.
 • Lohilo glass. Ska nog göra ett inlägg med omdöme på dessa, även om de inte är nya. Jag har smakat cookie dough och caramel men köpte också cinnamon bun som jag inte smakat innan. Det ska bli kul att prova, hade varit perfekt idag egentligen, när det är kanelbullens dag!
 • ProPud glass i choklad eller vanilj. Kanske gör smaktest och bloggar även om dessa. Inte provat någon av deras, nu var de på extrapris så jag passade på, kul att prova.
 • Vegofärs som ni vet jag äter massor av haha.
 • Extrapris på fryst kycklinginnerfile så jag köpte tre. Kyckling äter jag nästan varje dag!

En påse fryst och en med kyl och skafferivaror!

För att tala lite om dagens träning idag då så kändes de lite sådär. Till att börja med så kände jag mig trött och seg och allt kändes tungt. Blev lite bättre efter några set men känner mig ändå inte riktigt i mitt esse. Får skylla på att jag verkligen försöker tänka på tekniken nu och att det därför blir mycket tyngre! Det är ju inte ljug, för jävlar va tungt det blir när man inte fuskar. Har inte med avsikt fuskat innan men har inte kunnat tekniken eller vetat vad jag ska tänka på i övningarna så nu lär jag om mig och det är svårt. Önskar jag hade kunskapen för ett år sedan innan jag började gymma haha.

Inte nog men att träningen var tung så hade jag inga hörlurar. Hade varit duktig igår och lagt de på laddning eftersom jag har trådlösa, men det gör ju ingen nytta att de är fulladdade när de ligger kvar hemma på golvet! Blev så besviken när jag kom till gymmet och insåg detta. Så idag fick jag lyssna på musiken på gymmet. Vet inte om det bara är vårt gym men det är alltid dansband och gamla låtar.
Nästa problem dök upp när jag tränade och fick sån kramp i magen. Riktig jävla mensvärk. Usch och fy! Men känns som väl är lite bättre nu.

Ligger nu och väntar på att få ett sms om mitt paket haha. I så fall åker jag till stan och hämtar de innan dansen ikväll. Behöver också köpa en sladd till min telefon, så hoppas jag hinner det också. Nu kom precis ett sms, han inte ens skriva klart inlägget haha! YES!
Men nu ska jag plugga lite. Ska också börja skriva i matdagbok, en uppgift vi har i skolan. Känns nästan lite pinsamt att skriva de, jag har ätit likadant i typ en månad. Får väl göra något nytt nu då så det ser lite bättre ut haha!
Dagens pass:

Plan bänk skivstång
Uppvärmning med stång
1x12x40kg
1x8x50kg
5x5x55kg
1x10x50kg
1x12x40kg

Lutande bänk hantlar
1x10x16kg
3x8x18kg

Cabel ovanifrån
4x10
Underifrån
4x10

Flyes i maskin
3x10

Råkade också i min sista övning lyssna på två killar som pratade om Göteborg och den ena killen pratade om hur han fick psykbryt av att köra hem igenom Göteborg klockan sex på morgonen efter nattjobb. Kunde inte låta bli att börja skratta och säga att jag verkligen kunde relatera, haha det är verkligen frustrerande att ligga och fisa på motorvägen i ettan-tvåans växel!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Ååååh det där är verkligen en perfekt kasse med mat, bortsätt från att jag inte äter kött. Men mums vad mycket gott! nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Eller hur 😃 Bra av dig att inte göra de! Bortse från kycklingen då, jag har vegofärs och umph, som är så gott och det äter jag ofta 😃 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229