Tredje gången... Landvetter

Ännu en morgon som började tidigt med att åka till Landvetter och dumpa av föräldrarna som denna gången ska till Italien och ha de gött. Till skillnad från en annan som inte varit utomlands sedan 2013 tror jag. Hade dock en tanke om att åka iväg i början av 2018 så vi får väl se om de blir så.
Vart riktigt ösregn hela morgonen och det var inte roligt att köra bil. En bit i Göteborg så har de lagt ny asfalt och ännu inte gjort några streck mellan filerna så ni ska bara veta hur svårt det var att köra i mittenfilen när det ösregnade så man inte såg de pyttesmå provisoriska strecken.
En annan händelse var när jag körde en sträcka med hastighetsbegränsning 30. Bilen bakom mig var lagom irriterad när jag faktiskt höll hastigheten och låg i röven på mig hela vägen. Vägen vi körde på är en väg under ombyggnad och för några människor är detta deras arbetsplats, det handlar om att visa respekt mot de och göra det så säkert som möjligt. Så ta med er detta och håll hastigheten när ni vet att det är byggarbete. Ni kan ju förstå hur nöjd han blev när jag sedan gjorde en tvärnit för att han skulle förstå att han körde för nära haha!
Har nyss sänkt min goda frukost! Så gott det är med ägg alltså.
Nu ska jag ladda upp för ett gym-pass och idag står bröst på schemat. Träningsvärken från gårdagens ben tänkte jag sagt kom som ett brev på posten, men de gjorde det fan inte. Jag slet igår på gymmet och det känns idag. Men bröst blir idag ett bra pass. Ikväll ska jag även gå på dans, var i skolan förra onsdagen så då blev det ingen dans, så idag ska det bli extra roligt.

Här ser ni hur det ser ut när jag hade planerat min träning igår i appen som vi kommer jobba med i skolan. Perfekt för en som mig som aldrig lyckas räkna set, så varje gång man avslutat ett set, klickar man bara på det setet och det kommer då blåmarkeras. Så ni ser ju på bilden att jag här har kört alla utom det sista setet av knäböj.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229