Allt går fel

Fick, tack o lov, igång min telefon igen innan. Tog mig säkert minimum en timme. Vart så trött och hangry på de sen. Men den lever. Nyuppdaterad, som när en annan klipper ny frisyr typ, man gillar de fast de är ovant och man vet inte riktigt hur man ska hantera de.

Jag satte mig hur som helst efter middagen och skulle lägga min beställning jag tänkt mig. Så kom nästa problem, framme i kassan och halvvägs igenom så tar jag upp mobilt bankid i telefonen och eftersom telefonen återställdes vid uppdateringen så funkar inte längre min mobila bankid, så måste fixa de på nytt. Men när man står i kassan och nästan har börjat prova kläderna så är det ju ganska tröttsamt och man får stress alltså haha.

Jag kommer somna om en stund tror jag. Jag är helt brutalt trött, ögon på halvstång. Så ska bli skönt att sova och imorgon ska jag träna tänkte jag. Söndagsgym var längesen! Men lite axlar blir det alldeles säkert och annars händer inte vidare mycket tror jag. Kanske en trip till IKEA med mamma.

MEN ASSÅ HALLÅ, vet ni vad jag insåg innan. Lite pin men alltså jag har trott tills nu i eftermiddag att utmaningen avslutas på söndag. Alltså imorgon! Men imorgon har fyra veckor passerat. Så fel räknat av mig, 30 dagar var målet så på tisdag är sista dagen och onsdag är utmaningen avklarad. Det har gått så fort och inte känts fullt så jobbigt faktiskt.

Så stay strong!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229