Elva timmar

I natt har jag verkligen fått min skönhetssömn. Somnade vid nio igår och vaknade åtta idag... Tänkte igår när jag somnade att jag skulle säkert vakna hur tidigt som helst idag bara för de. Men icke. Jag var nog väldigt trött efter en massa julfirande.

Planen nu är att jag ska gå ner till köket och koka ägg. Köpte ett nytt 20 pack eftersom mina var slut så nu blir det storkok. Är det någon mer än jag som alltid kokar alla äggen i paketet för att sedan ha färdiga i kylen? Tycker de är så tråkigt och jobbigt att varje dag stå och vänta på att äggen ska koka, så de blir alltid storkok och så finns det varje morgon kokta ägg. Utom idag då, när jag tog de sista häromdagen.

Men efter lite frukost i magen så bär de av mot gymmet. Får förhoppningsvis med mig en kompis idag och vet inte riktigt vad vi ska köra så vi får se helt enkelt. Men efter tre dagars vila är jag redo för massa ny träning.

Gillar

Kommentarer

VictoriaJongard
VictoriaJongard,
God fortsättning! 🎄❤
Förresten - det är snart dags för att kicka igång blogg-året och detta gör vi med en januari-utmaning. 31 rubriker att tolka och skriva kring, en varje dag. Kika in översta inlägget på min blogg för att delta och läsa mer. ❤️
nouw.com/victoriajongard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229