Effektivt

Ännu en dag till ända och jag har hunnit med en del som jag velat så är nöjd. Började med att kickstarta dagen med en promenad innan frukost. Sen fick jag lagat lax, slängt sopor och packat väskan med allt för dagen. Sen väntade jobb på mig innan jag åkte en sväng för att köpa presenter och sen rulla mot gymmet för en omgång.
Idag blev det lite mer än bara cardio. Fick kört några saker som inte påverkar ryggen. Så dagens pass började med 30 minuter promenad på bandet följt av,
Latsdrag 3x12
Bänkpress 4x14
Avslutade passet med stretch och sen en promenad ytterligare. 25 minuter innan passet och 25 minuter efter.
Efter träning så åkte jag för att storhandla. Två butiker fick jag åkt till och det kändes skönt att handla mycket så jag slipper handla på ett tag. Haft en lång lista väntades med saker som jag behövt handla hela veckan.

Provade denna på gymmet idag. Smakade som en bonaqua med smak. Riktigt god om man tänker att det är smaksatt kolsyrat vatten.

Sen blev det ett till smakprov idag. En glass från lohilo. Chokladen var lite torr och mörk i smaken men när man kommer in till glassen och kolan så gifter den sig fint ihop. Allt som allt 6/10 poäng skulle jag säg!

Fått paket idag! Från just strong!! Uppdatering i ett inlägg om det imorgon!

Hoppas ni har en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229