Dricka rått ägg

Det var en trött Lydia som åkte till gymnastiken och det var en trött tjej som åkte hem därifrån. Dessutom lite öm i kroppen. Väl hemma hinkade jag i mig min underbara äggvita som jag ska dricka varje kväll nu! Man är jävligt nöjd när man fått i sig den och får ta sig ett kokt ägg och cashewnötter. Då är de lyx!
Alltid när man tränar sent så är de så svårt att somna på kvällen och sen ska man upp tidigt och äta frukost är man ju sådär pigg... Men just nu är jag alltid så hungrig på morgonen så då är det inga problem för mig att gå upp. Längtar till gröten även om jag blir helt kokt inombords av den, svettas ihjäl.
Men vill ni veta mer hur dieten känns så kommer min veckouppdatering upp imorgon igen, efter att det varit lite sådär senaste veckorna eftersom dieten har varit precis det jag velat. Ätit bokstavligen allt och lite för mycket haha. Men nu är dieten igång, för en sju månaders resa fram.
Men nog tjat, nu ska jag bara vila lite innan jag åker till gymmet för att träna rygg. Sen ska jag förhoppningsvis träffa Henke idag! Det är hans födelsedag så vi ska fira han och ha en mysig dag ihop!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229