Discogymmare och dagislunch

Det var trötta ögon som öppnades imorse när klockan ringde kvart i sju. Men jag kämpade mot ögonlockens tyngdkraft och lockandet att bara stänga av klockan och sova vidare. Allt för att nu komma in i nya rutiner och att kunna följa mitt schema så bra som möjligt! Frukosten ska numera serveras klockan sju och det är gröt och proteinpulver som gäller varje morgon nu. Var hungrig i natt så idag längtade jag upp till gröten. Även om jag aldrig varit en grötperson. Men nu ska jag bli de! Ser fram emot den dagen då gröten är något jag verkligen längtar efter och ser fram emot. Just nu går all mat fint och jag är så motiverad på att se formen ändra sig att jag inte är sugen alls på att äta skit. Men det är nog bara en tidsfråga innan jag vill ha de. Haha får intala mig att de är äckligt med godis, bra tips?

Men nu har jag varit på gymmet och gjort mig ännu hungrigare på en bit mat. Idag var dessutom en morgon på gymmet när det var lite folk men en sån dag när jag var tvungen att ta på skyddslapparna runt ögonen, på med lurarna med musik för att inte höra något och blunda för att inte se någon. Inte för att jag inte kunde köra ordentligt eller behövde fokus. Nej snarare för folk körde så jävla konstigt, hastigt, slängigt, svingade och var helt utan kontroll. Knäböj med böjd rygg och en hantel i händerna framför kroppen som ska ner till golvet, det kanske inte är optimalt när man är 80år. Och varför köra en övning på fem kilo och sen gå vidare till 12 kilo trots att man inte ens kunde köra övningen ordentligt med fem?! Asså jag blir så trött. Alla dessa discogymmare.
Och okej, jag blir lite distraherad och tappar fokus. Kanske de som gör mig mest irriterad. Nä nu får folk lära sig köra ordentligt innan man lägger på vikt. Vad ser bäst ut, att köra en övning snyggt och tekniskt rätt men lägre vikt eller att kasta och svinga och se ut som man inte vet vad man håller på med på en hög vikt? Alltså för mig är valet enkelt. Jag drar skämskudden över huvudet när jag ser alla dessa clowner. Skäms åt de och måste typ byta rum haha. Men hur som helst. Tog mig igenom ett axelpass och sen när jag skulle köra bröst var krafterna och motivationen sådär men blev tre övningar innan jag åkte hem för att äta lunch. Klassisk dagislunch strax efter elva serveras nu!

Första dagen med gröt och man ser ju att jag inte är så rutinerad på de.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229