Diet vecka 33 - äter som en häst hela tiden

Detta nya tillägg på bloggen där jag kommer uppdatera er om hur veckan gått sedan sist och visa bilder, resultat, vad som funkat bra, vad som varit jobbigt, vad jag ska tänka på eller ändra på, vilken fas nästa vecka går in i och så vidare. Hoppas du tycker det blir spännande att följa och kanske ska just du tävla eller vill tävla och då hoppas jag det kan stötta, hjälpa och peppa dig till att våga och att klara de!

Veckan som har gått...

Som ni vet om ni följt mina inlägg i veckan så vet ni att jag har avslutat samarbetet med min gamla coach och nu haft kontakt med en ny. Ska ha ett möte med han i nästa vecka och så får vi se vad vi beslutar oss för. Hoppas på ett bra samarbete.

Har i veckan inte ätit efter något schema överhuvudtaget. Ätit det jag varit sugen på och när jag varit hungrig. Blivit en hel del mat men det har verkligen hjälpt mig att inte bli sugen på godis och andra sötsaker. Hade varit bra om jag kunde vänja mig vid mindre gotte innan jag väljer att gå ner i mängd mat. De jag gjort fel tidigare är att äta för lite och istället bli sugen på gotte för jag inte tillåter mig själv att äta.

Så bättre att tillåta sig själv att äta mer. Det kommer inte ge en lika mycket energi som att bli så sugen att man äter godis.


Nästa vecka...

Ska jag ha ett möte och ett träningspass med min nya coach. Hoppas på att kunna komma bra överens och lägga upp en bra plan för året. Jag är sjukt taggad och tror detta kommer funka tusen gånger bättre.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Vilket smart tänk där med maten! 😊 Det hjälper en oerhört! 😊 www.nouw.com/viktorhognas
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ja det har hjälpt mig fantastiskt mycket! Kul om det kan hjälpa andra också 😃nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229