Diet vecka 27

Detta nya tillägg på bloggen där jag kommer uppdatera er om hur veckan gått sedan sist och visa bilder, resultat, vad som funkat bra, vad som varit jobbigt, vad jag ska tänka på eller ändra på, vilken fas nästa vecka går in i och så vidare. Hoppas du tycker det blir spännande att följa och kanske ska just du tävla eller vill tävla och då hoppas jag det kan stötta, hjälpa och peppa dig till att våga och att klara de!

Veckan som gått...
Veckan som gått har varit bra. Trots att jag inte riktigt skött kosten som jag ska så börjar jag komma på banan nu igen och få ordning på rutinerna. Ångesten har lagt sig och jag känner mig åter igen taggad på att gå all in.

Hur har jag utvecklats...
Utvecklingen gick ju bakåt i förra veckan så nu känner jag att jag hittat rätt igen. En utveckling som betyder massor är att jag känner att träningen just nu ger bra resultat och det kan bara bli bättre om jag sköter kosten.

Vad har gått bra...
Som jag sa så är det nog träningen som gått bra. Men även mitt humör och mående har lyfts åt de bättre och det känns fantastiskt bra. Motivationen är bra.

Vad har funkat mindre bra eller varit jobbigt...
Det har varit denna tid med ångest och jag känt mig omotiverad. Kosten har inte varit bra den heller.

Mina frågor till min coach...
Vart ganska instängd och inte haft några direkta frågor till min coach. Däremot har han haft frågor till mig över hur jag mår och försökt hjälpa mig på bästa sätt. Han har undrat hur jag tänker framöver och om det är tillfälligt eller återkommande problem med ångest jag haft. Skönt med bra kontakt med sin coach och där man ka vara ärlig.

Nästa vecka...
Ny vecka och nya tag. Nu har jag fått tips om en bok från min coach som jag ska lyssna på. Ska ladda ner storytel och lyssna på den där tänkte jag. Boken heter, bli en vinnarskalle, för er som är intresserade. Så den ska jag gå igenom och hoppas få bra motivation ifrån. Sen ska jag även läsa igenom mitt nya kost och träningsschema ordentligt och börja följa de.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229