Diet v.41

Denna serie på bloggen jag kommer uppdatera er om hur veckan gått sedan sist och visa bilder, resultat, vad som funkat bra, vad som varit jobbigt, vad jag ska tänka på eller ändra på, vilken fas nästa vecka går in i och så vidare. Hoppas du tycker det blir spännande att följa och kanske ska just du tävla eller vill tävla och då hoppas jag det kan stötta, hjälpa och peppa dig till att våga och att klara de!

Förra veckan har gått...

Veckan som gått har varit behaglig ända tills torsdags men fredagen har varit bättre. Torsdagen bjöd på lite oro, ångest och kände mig låg. Dels så hade jag nog sovit för lite på natten och var så trött, det kan ofta bidra till att jag inte mår så bra. Sen är det nog lite pms på g som gror i vassen och vill bryta ut och fucka mig totalt. Usch, hatar den stunden på månaden. Känns som den aldrig ska ta slut.


Men annars så har jag skött veckan ganska bra. Dock ersatt mina måltider som inte går ner med proteinpulver och liknande. Inte hunnit med något möte med coach så vet inte hur han tycker vi ska göra. Men detta funkar för mitt psyke just nu. Så får vi hoppas vi kan mötas på mitten.


Formen börjar ta sig och jag har redan gått ner några kilo sen start. Just nu ligger jag på -1kg sedan förra veckan. Ca 3kg sedan start skulle jag tro. Jag äter massor men att äta ren mat och skippa sockret har såklart att mycket vätska och så vidare har tappats.

Märker mest på de jeans jag köpte för några veckor sedan, innan dieten började. De gick på men jag kunde knappt andas när jag stängt de. Men nu passar de mycket bättre och jag kan börja använda de, de är motiverande för mig. Är de något ännu mindre man ska köpa nu för att sträva efter att komma i de kanske hahah.


Formbilder kommer komma mer och mer när det faktiskt börjar synas men här är den nakna sanningen just nu! Det är viktigt att visa sig själv i avslappnat tillstånd också. Inte alltid vara flexad och se perfekt ut på bild, det är ingen som är. Det är så skönt att visa hur man faktiskt ser ut emellanåt så folk inte tror man ser ut som på instagram för där väljer man vinklar och ljus så det blir bästa möjliga bild. Jag ser i alla fall inte ut så alltid och tycker det är viktigt och känns bra att visa upp andra sidor också! Jag lägger mest ut bilder jag är nöjd med och såklart ska man göra de! Men i dagens samhälle känner jag en skyldighet att visa upp hur det även är i verkligheten efter allt jag gått igenom. Tror det kan hjälpa andra i samma sits.


Nu önskar jag bara er en trevlig helg och kom ihåg att njuta ordentligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229