Diet v. 52

Denna serie på bloggen jag kommer uppdatera er om hur veckan gått sedan sist och visa bilder, resultat, vad som funkat bra, vad som varit jobbigt, vad jag ska tänka på eller ändra på, vilken fas nästa vecka går in i och så vidare. Hoppas du tycker det blir spännande att följa och kanske ska just du tävla eller vill tävla och då hoppas jag det kan stötta, hjälpa och peppa dig till att våga och att klara de!

Är de någon som haft en hälsodiet såhär sista veckan av året? Jag har satsat all in på att äta de jag tycker om! Sött, fett, bröd, kött och allt gott som julen tillför. Sagt hejdå till mina hjärnspöken och ses senare. Nu är det bara äta utan att tänka som gäller. Målet är gainz just nu och tränar fortsätter jag med, och äter jag då mycket så kan jag också bygga mycket får jag tänka.

Har i alla fall helt tänk bort tankarna om att försöka äta rimligt och bra. Istället njutit och ätit allt de jag vill ha. Det har varit så skönt. Känns som jag ät tillbaka i mina ungdomsår snart. Alltså som barn när man bara åt och inte tänkte. Jag vet att jag förstod att jag var större än mina kompisar men förstod inte förens jag var bra mycket äldre att det gick att göra något åt de. Jag förstod inte att mängden mat påverkade hur kroppen var formad.

Nu för tiden blir dagens barn inpräntade med de direkt och känns som de ännu mer tänker på kosten.

Vore viktigare att gå ut med att tala om att det är viktigt med olika mineraler, vitaminer och att äta eko. Men det är en svår sak att göra. Någon måste börja för att en trend ska ändras och en ny ska uppstå. Men jag ser ett ljus i att det faktiskt i alla fall ändras och folk förstår att mat är viktigt men man måste också förstå att inget i butiken är livsfarligt att äta ibland.

Jag kan äta allt men inte alltid.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229