Diet v. 43

Denna serie på bloggen jag kommer uppdatera er om hur veckan gått sedan sist och visa bilder, resultat, vad som funkat bra, vad som varit jobbigt, vad jag ska tänka på eller ändra på, vilken fas nästa vecka går in i och så vidare. Hoppas du tycker det blir spännande att följa och kanske ska just du tävla eller vill tävla och då hoppas jag det kan stötta, hjälpa och peppa dig till att våga och att klara de!

Förra veckan har gått...

Jag har överlevt en vecka till med nöd och näppe. Nejdå men förra veckan avslutades lite sådär med hela rånet och allt med de. Sen tog jag mig en fuskdag på söndagen och då blev det lite av varje. Riktigt gott men efter att det gått så bra den veckan och jag kommit in i ett bra flow där jag gick ner i vikt stabilt och var på rätt spår och mådde bra i huvudet och var nöjd med maten. Så det var segt att gå upp de kilon och fastna på en högre platå igen. Känns som jag gick upp men inte går neråt igen. Men försöker hålla huvudet högt och kämpa vidare. Det ska gå och nu är motivationen ännu högre att inte falla in i dåliga vanor igen efter att det gjort så stort bakslag på mig. Så hoppas kunna komma tillbaka på banan igen. Det svåra är ju att hitta tillbaka dit, för när man väl gått upp och inte går ner så enkelt som upp så vill man ibland bara ge upp och äta upp hela världen. Men nu är de på tåget igen och kämpa vidare.

Så vågen behöver vi inte ens kolla på idag. Den har inte velat sjunka lika mycket som den gått uppåt. Så dessvärre ett bakslag och det tar just nu hårt på mig. Men så fort jag kommer tillbaka så tror jag att det kan vara en motivation för mig. Att hålla mig till kostschemat och inte sväva iväg för mycket.

Träningen denna veckan har däremot varit bättre. Det har funkat och även om man ibland känner sig omotiverad att åka till gymmet så har jag njutit varje gång jag varit där och passen har varit lyckade. Riktigt bra tryck och energi när jag väl kört!
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229