Diet v. 38

Veckan har susat förbi, eller ja vi är framme på fredag och den femte dagen. Helgen väntar runt hörnet och kanske är det just denna kritiska stund när dieten känns tung och jävlig. Men jag kämpar och still going strong! Ännu känns det riktigt bra faktiskt. Klart man för sina dippar och jag har framförallt mina på eftermiddagen innan middagen skulle jag säga. Men jag har lyckats haft tävlingen som morot och motstå allt dumt. När jag tänkt att jag vill ha något så tänker jag på mitt mål, tävlingen och varför jag startade.

Denna veckan har jag dessutom använt mig utav ett eget knep genom att kolla på bikinisar inför tävlingen. Alltså vill typ beställa en nu men jag tänker att håller jag i detta så får jag ge mig själv en i julklapp. Så taggad på de och eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill ha för någon så kommer jag kunna ha de som underhållning när suget sätter in.

Men veckan har varit så gött som smärtfri om man jämför med mina förväntningar. Efter att ha avslutat förra helgen med ca 2kg godis under 2 dagar så trodde jag nog aldrig jag skulle klara detta. Men ännu så häller jag mitt löfte för mig själv och jag vill detta för mycket för att skita i de nu. Jag ska visa för mig själv hur envis, stark och hur mycket jävlar anamma jag har i mig!

Klart att suget kommit till mig men inte på samma sätt som innan. Tror det är något med att jag vet nu att jag inte får något men går man och tänker att imorgon får jag äta godis eller efter jobbet. Då klart man blir sugen och går och längtar. Eller jag är sån. Det kan ju vara med min psykiska ohälsa också högst troligt men jag kan få som ångest och det bara kryper i kroppen och jag blir helt stressad. Men ska försöka skriva ett eget inlägg om de, det är hur som helst otroligt skönt att slippa den känslan lite nu. Det blir bättre!

Nu väntar i och för sig första helgen men jag ska jobba så jag har ändå svårt att tro att det skulle bli ett problem. Eller ja i och för sig. Ibland är sitta i kassan och se allt godis och annat gott som folk köper en pina haha. Man blir sugen på allt och framförallt får man inspiration till olika maträtter hehe. Eller efterrätter och snacks...

Så i huvudet har det gått förvånansvärt bra. Kroppen har börjar vänja sig vid den mat den får! Det har varit en omställning och i början var den lite slö och seg men nu har den hittat sätt att använda energin.

Kroppen börjar dock nu redan få lite fastare yta om jag får säga så själv. Kanske för mig bara sitter psykiskt som inte alltid har rätta självbilden men oavsett så tycker jag att kroppen reagerar positivt och starkt på kostplanen! Vilket känns otroligt skönt såklart. Ge de några veckor till så kan jag bjuda på bilder från utvecklingen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229