Det som gör mig omotiverad nu...

Godmorgon fina ni! Nu ska jag käka frukost innan det är dags att ta tag i dagen. Ska hinna med mellanmål, sjukgymnastik, duscha och måtta upp min medicin för en ny vecka också innan det är dags för jobb. Idag börjar jag redan kvart i elva så för mig blir det vilodag från gymmet. Tycker de passade bra en dag som denna när jag ska jobba till åtta ikväll.
Jag vill så gärna klara denna utmaning men de som är svårt och som motar mig lite just nu är att de dagarna när jag faktiskt följer schemat går jag upp i vikt medan om jag äter godis i mängder så går jag ner istället. Helt ologiskt och inte så motiverande för att faktiskt sköta sig. Hade jag sett att kosten gav bra resultat så hade det inte varit några problem för jag vill så gärna klara detta och så fort man ser förändring så blir man ju motiverad. Nog om de, får ge de några dagar/veckor och hoppas kroppen kommer i fas med omställningen och att det går åt rätt håll.
Nu ska jag i alla fall äta efter schemat, jobba hela resten av veckan och ser jag fram emot en ledig vecka nästa vecka! Ska hittas på massor av äventyr och bus. Vi är väl 4-6 vänner som alla är lediga och kan göra saker. Så har ni tips på saker att göra eller ställen att besöka så droppa en kommentar eller skicka DM till mig.
Glöm inte följa mig på instagram! Där ser ni dagligen uppdateringar ur mitt liv.

Hoppas ni får en fin torsdag! Njut av livet och blicka framåt.

Gillar

Kommentarer

Amanda Persson
Amanda Persson,
oj vad stark du ser ut!! 😊aperssons.se
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tror du fixar detta! Du är grym <3nouw.com/emmaengstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229