Det gör ont i händer och fötter?!

Ny underbar dag i vårt fina vintriga isiga land. Börjat morgonen med lång sen frukost och vila i sängen. Lång vila innan jag gick ut med hunden och hämtade paket. Så blev de lite mellis där vid tio och runt halv elva åkte jag till gymmet.
Redo för ett benpass med grabbarna a&j. Började ganska trött och fortsatte så. Va de inte så att jag hade tränat med Jon idag så hade jag inte kört ben, men nu blev de så och de va tufft efter att ha kört ett bra pass i söndags. Men nu blir de två dagar med överkropp istället innan lite lätt ben på fredag.

Varit sjukt kall av att vara ute idag. När jag kom hem nu och skulle duscha så gjorde de ont i händer och fötter för de va så kalla. Men nu ligger jag ovh Märta och myser i soffan under täcket. Riktigt mysigt och skönt. Men ja, jag börjar bli lite frusen. Borde skaffa tofflor nu tror jag.

Nu ska jag i alla fall äta mat så fort min potatis är klar och sen jobb i eftermiddag. Ledig imorgon och planen är att äntligen spela den stora haul där jag väntat in alla paket i en evighet. Men nu så har jag fått alla utom ett som ska komma imorgon. Så då kan jag visa er. Känns som jag varit dålig på att publicera på youtube de senare. Väntat på dessa paketen för att filma haulen men skulle kunna spela in något annat också. Men vad? Önska gärna vad ni vill se!
Önskar er en underbar dag idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229