Deppigt

Vilket tungt pass de blev. Var ju lite förberedd på de men ändå så låg jag där och var förvånad när jag faktiskt inte orkade så mycket som jag kan göra när jag är utvilad! Men helt okej träning med tanke på omständigheterna.
Senaste dagarna har jag varit på så bra humör, peppad och glad på livet men idag känns jag lite mer seg. Allt känns tråkigt och deppigt. Men så är de vissa dagar och förhoppningsvis känns det bättre imorgon.
Ska nu lägga mig och göra klart filmerna från gymnastiken som jag redigerat och sen ska jag förbereda några inlägg hit till bloggen med lite mer fakta och tips.

Dagens pass!!

5 min crosstrainer
3 uppvärmningsset bänk
4x8 50kg

Sned bänk 4x8

Cabeldrag
Underifrån 4x8
Ovanifrån 4x8

Flyes i maskin
4x8


Armar:
21an

Bicepscurls 4x8

Biceps i Cabelcross med stång 4x8

stång till panna 4x8

Kick back i cabel 4x8

Triceps i Cabelcross med stång 4x8

Efter träningen blev det samma lunch som igår. Men innan jag åkte hem, åkte jag förbi affären och där hittade jag alla de nyheterna som jag letar efter och velat prova! Så nöjd, ska bli roligt att testa. De två första har jag ju provat och tyckte om de, men de andra tre har jag stora förväntningar på!

Tänkte på en sak denna morgon, när jag kollade runt på Instagram. Så kollar jag i alla fall ofta på människor som tränar och är väldigt vältränade, de är ofta de som kommer upp på mitt utforskningsflöde.
Jag kan ofta få sämre självförtroende av de, man tror innan att man är stark och när man ser de så känner man sig lätt dålig.
Då kom jag på i morse att man när man ser de kan man istället tänka, vilken lång väg jag har kvar att kunna ta mig, jag har så mycket att kämpa för! Målen kommer hela tiden kunna bli nya och det kommer inte vara ett stopp. Målen behövs hela tiden för att ha kvar motivationen. Hade man varit i toppform nu så hade man lätt tappat motivationen.
Kanske lite flummigt men jag vet att många får prestationsångest för de jämför sig för mycket med varandra och de tankarna är viktiga att ändra på. Jämför er med er själva!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229