De va den oskulden

Ja tro det eller ej och inte trodde jag de imorse när jag stressade ner till kiropraktorn, men idag har jag varit i och doppat mig i havet hela två gånger! Om de var skönt? Nja. Första gången var verkligen en chock och svinkallt, andra gången var bättre men ändå ganska kallt och inte alls speciellt skönt.
Men från det ena till det andra så har jag varit nere på stranden en stund i eftermiddag. Fick ett meddelande från en kompis när jag låg ute i trädgården och solade som frågade om jag inte ville komma ner till stranden och bara hänga en stund så de kunde man inte tacka nej till! Så ett par timmar låg vi där nere och njöt av sommaren.
Nu har jag precis kommit hem och gjort lite mat och ska kika på greys en stund och vila. Senare är tanken att gå en långpromenad. Utöver de försöka skriva lite och göra lite bålstyrka. Hade vart bra för mig att bli väldigt stark i bålen. Både för att förhindra skador och dessutom är bålen en viktig del och bindande länk i alla övningar för att kunna utföra allt korrekt. Så nu blir det fokus på de och dessutom komma igång och träna hela kroppen igen som innan fast inte lika hårt och samma övningar. Men så taggad på att köra styrketräning igen, för hela kroppen!

Spaghetti och kyckling kebab nu! Bästa jag vet just nu haha. En klick grädde eller liknande till hade vart perfekt, de blir de nästa gång, som en carbonara.
Fick även tagit min medicin nu. Glömde den i morse och kom på den nu.

Gillar

Kommentarer

linneahallen
linneahallen,
Härlig dag! 😃 Älskar lohilo ❤️nouw.com/linneahallen
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ja! Jag också 😃 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229