Date

Började denna dagen med en seg timmes terapi. Som jag nog sa har jag inte varit där på tre veckor så det var på tiden. Även om det är jobbigt så behöver jag de och det är nyttigt för mig. Så nu är det dags att ta tag i de. Och som hon sa idag så behöver jag ta tag i att gå igenom och jobba på de jobbiga sakerna. De jag får ångest av och bara vill glömma bort och inte ta tag i, de är de sakerna jag måste böja ta upp och göra de jobbiga för att bli bättre. Hon gjorde en bra jämförelse med träningen till detta. Hade jag inte tagit mer vikt på gymmet när jag kan då hade jag inte heller utvecklats, man måste hela tiden göra det som känns lite tungt, jobbigt och svårt för att kunna bli bättre och utvecklas. Så nu är det dags att ta tag i de. Måndag har jag nästa tid till terapin, även läkarbesök då.
Men från den tråkiga terapin som gör mig helt opepp på livet ibland, så åkte jag direkt till gymmet och mådde så mycket bättre efter en stund där. Trots att jag hade lite låg energi och kraft så gick det helt okej, fick till några bra press och ökningar. Såhär såg dagens pass ut!

Lutad bänk 4x4x50kg
Plan bänk 4x8x50kg
Hantelflyes 4x8x12kg
Kabelflyes 4x6
Militärpress 3x8x30kg
Axellyft åt sidan i maskin 4x6
Utåtrotation i kabel 3x6

Ett kort och bra pass. Trots att jag var trött fick jag till bra pass och blev ändå ganska nöjd. Kabelflyesen kändes riktigt bra med go kontakt och ökade vikten lite idag! Kul!
Efter passet väntade en lunchdate på mig. Burgare ute på en uteservering. Inte helt fel en dag som denna! Solen sken och jag gick i T-shirt! Trot eller ej men tog samma burgare på samma ställe för tredje gången haha. Fantasifullt nej, men tryggt att veta att den är god. Så den gick lätt ner och efter lunchen blev det en promenad. Efter det in mot stan för lite shopping och fick bland annat med mig två jeans hem. Välbehövligt. Båda från hm och kan visa de en annan dag.
I eftermiddag och kväll har vi bara njutit ute i solen och tagit de lugnt. Nu väntar sängen, en serie och sen sova för att orka med en heldag med äventyr imorgon!

Kul att så många är med och röstar i mina frågor på insta story! Lägger ut en nästan varje dag, tycker de är så kul att se.

Insta @annalydiae

Gillar

Kommentarer

Ellifrykback
Ellifrykback,
härligt inlägg, kram<33nouw.com/ellifrykback
camillacecilia
camillacecilia,
Så god mat👌😄nouw.com/camillacecilia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229