Dagens pass och vikter

Igår var man inte stark. Somnade vid halv tio typ och sen sov jag för hela natten. Helt orimligt att jag fortsatt var trött när klockan ringde vid sju. Men jag bet ihop och klev upp.
Iväg till gymmet vid åtta med tanken att börja lite lugnt med bröst och sen köra rygg efter de. Men de började med att jag kände mig så pigg att jag ville maxa i bänken. Bara lite för skoj skull för att se hur det känns i musklerna nu. Ligger nog kvar på 65 max men vågade inte köra mer än 63 idag när jag var ensam. Aldrig kul att missa och fastna under stången haha. Men ändå nöjd och fick bra kontakt i tuttarna när jag sen gick ner på 50kg och körde tio reps! De har vart värre!
Men här får ni en överblick av passet.

Bänk 3x10x50kg
Dips 3x5
Sned hantelpress 3x8x20kg + hantelflyes 3x12x8kg
Kabelflyes underifrån 3x12
Kabelflyes ovanifrån 3x12

Latsdrag 2x6x61kg
Latsdrag 3x8x55kg +drop
Sittande rodd 90* + omvänd pec dec 3x12
High row + skidstavtag i kabel 3x12

Hängande benlyft + halv fällkniv på bosuboll 3x15-20

Avslutningsvis blev det promenad ca 25 minuter! Och sen åkte jag hemåt med sån kramp i min mage. Eller kramp kanske man inte säger utan mer magknip typ. Kändes som mensvärk men utan mens. Nu har de i alla fall släppt lite så ska försöka ta tag i att städa, tvätta och laga mat idag! Blir en sån dag idag och ikväll ska jag iväg på sjukgymnastik och kanske få lite bra tips på hur jag ska jobba vidare med knän och ryggen! En kille med stor erfarenhet inom träning jag ska träffa så tror det kan va till stor hjälp. Tror det är positivt att gå till flera olika och samla på sig de bästa tipsen från varje person. De kan bara bli dunder.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229