Dagens pass och ont i fotled

En himla massa rodd bjöds de på idag. Ett bra snabb och effektivt pass som kändes bra och mycket i övre delen av ryggen. Fick även kört sjukgymnastiken som var riktigt tung och krampade idag. Sen lite stretch efter passet. Försöker ju stretcha upp min fotled men helt ärligt så känns det sådär nu. Gör lite ont och speciellt att stretcha när jag försöker gå ut i ytterläge. Hugger till i fotleden. Får höra med min sjukgymnast nästa gång vad hon tror och tills dess blir de stretch för att se om den kan bli något mjukare.

Dagens pass:
Stående rodd 0* 4x10
Stående rodd 90* 3x10
Hantellyft åt sidan framåtlutad 4x10
Breda latsdrag 4x10
Sittande rodd 3x10
Bicepscurl med hantlar 3x10
Kick back triceps 3x10
Bicepscurl med stöd 3x15

Nöjd med passet men trots det snurrar ångesten lite smått i magen. Usch vad jag avskyr att må så. Men nu ska jag försöka underhålla mig själv, för att inte hinna tänka för mycket. Skönt också att kunna skriva av sig lite hur man mår.
Ska börja med att kolla på farmen vip. Sen ska jag duscha och fixa mig. Ikväll ska jag iväg en sväng, eventuellt festa lite men har inte bestämt mig än om jag vill de! Vi får se. Ska dit i alla fall, sen får vi se om jag ska med ut eller bara hänga där.

Halväten trött matlåda. Blev dessutom sugen på att äta den kall idag, haha vad är oddsen för de liksom. Men det var gott och detta är nog nästan min paradrätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229