Dagens pass och medicinen

Idag var dagen när jag gick upp i dos. Vi har inte fått resultatet som vi önskar av medicinen de sista veckorna. Så nu går jag upp på 70mg och vidare mot 80mg sen, som är slutdestinationen. Funkar de inte då blir det till att byta medicin, vilket jag inte hoppas men som kan hända såklart, så lika bra att vara beredd på de också. Än så länge känns det som vanligt och inga biverkningar, men gick som sagt upp på ny dosering i morse.

Detta blev dagens dryck! Testade den för första gången och skulle väl ge den 6/10 kanske. Helt okej men noccos carribean är mö bättre. Men den smakade mycket ananas, men tror jag saknade lite syra.

Så förmiddagen ägnades åt träning. Fick med mig Robin på att träna rygg och biceps och idag var det riktigt bra pump. Speciellt biceps ville typ spy idag. Riktigt tungt och SEGT!
Men började passet med latsdrag, där jag dagen till ära satsade på att gå ända upp på 68kg, bara för skoj skull och för att prova haha. Aldrig kört mer än 55kg så det var la dags att maxa kanske. Blev nog 3-4 reps på 68 om jag minns rätt.

Ett bra pass avslutas såklart med att valkarna är röda och gör ont, se bild nedan!

Efter ett ganska bra och tungt pass på gymmet drog vi oss hemåt för att hämta vovven. Sen åkte vi ner till strandpromenaden för att gå en sväng i de härliga vädret, solen har lyst på oss och då får man passa på och gå ut för att njuta och visa att det uppskattas.

Nu har jag skrivit lite och tagit mig en dusch. Ska lägga på lite smink, gå ut med hunden och sen åka iväg en sväng. Blir myskväll med mat och en ny serie vi börjat kolla på. Orphan Black heter den och kan verkligen rekommendera den! Ge den en chans, jag är helt fast nu och längtar efter att se den ikväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229