Dagens pass - BEN

Jag ligger nu trött och sliten i sängen efter ett riktigt grisigt pass på gymmet idag. Blev faktiskt ett pass med ben trots att min rygg varit lite trött sen igår. Dock bättre idag men ändå stelt. Men passet gick ändå helt okej och det var riktigt svettigt och gött! Så jag är nöjd.
Efter gymmet har jag bara ätit, duschat och plockat in i garderoben. Nu ska jag snart ta mig i kragen, ordna lite mellis och sätta mig och förberedda nyårsinlägget för imorgon. Sjukt att det är sista dagen för 2017 imorgon. Har inga planer för morgondagen utan tänker ta en lugn och skön dag och nyår. Inte ut och fira. Hoppas ni avslutar året på ett bra sätt.

En liten händelse på gymmet var att jag var tvungen att gå och låna en sax. Bara för jag under passet insåg att jag hade en stor tvättlapp på trosorna som syntes igenom byxorna... haha, älskar brallorna men de är ju liiite genomskinliga. Sen är de ju som ni ser på bilden minst sagt svettiga dessutom.

Dagens pass:

Hack squats 3x10

Utfalls steg 2x12/ben

Bulgarian split squats 2x10/ben

Benpress liggande 3x10

Enbent benpress 3x10/ben

Sittande vadpress 3x20

Årets sista dagar går åt till att planera träningen inför 2018! Hoppas på ett riktigt bra tränings år och önskar er det samma.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229