Dagens kosttips

Förstår inte hur det är möjligt att jag suttit och gäspat på jobbet sedan fyra och nu när jag väl kommit hem så känner jag mig pigg. Man är uppe i varv och så ska man äta och så vill man hellre kolla en serie än att sova haha. Men ska försöka inte vara vaken allt för länge. Vet trots allt att jag ska upp sju imorgon. Äta frukost och sen åka till gymmet och jag längtar efter träningen så det ska bli kul! Rygg imorgon på schemat. Sen väntar jobb 13-21 så det blir en heldag och lång dag på jobbet, behöver all energi jag kan få och får tänka på att jag är ledig på tisdag för att orka haha.

Alltså jag har inte gillar ärtor men häromdagen blev jag plötsligt bara sugen på de. Kan bli sugen på saker som jag egentligen inte gillar och ibland så är de plötsligt goda. Det bästa med ärtor är att man kan lägga ner frysta i matlådan utan att där bildas en pool där i som det blir ibland när man har i fryst broccoli.
Andra tipset idag är för er som tröttnat på att dricka proteinpulvret. Blanda de med mindre vatten och vispa sedan med elvisp för att få ett bra fluff/mousse. Choklad fluff med hallon tog jag ikväll. Nu säger jag natti!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229