Dagen innan

God morgon och välkomna hit denna torsdag morgon. Jag hade ett samtal med min coach Kevin igår kväll och läxan blev att öva poseringar. Så det har jag gjort, dels lite igår och dels nu på morgonen. Alltså hade vart självgod om jag sa att det gick bra för det gjorde det inte. Men första gången jag övar så får väl lov att vara lite vilsen. Men har i alla fall gjort läxan och nu försöker jag skicka den till min coach så han kan kolla och bedöma och hjälpa mig.

Snart så blir det frukost. Börjar 09.23 idag på ICA så blir lite senare med alla måltider idag, men har hunnit göra lite nu innan frukost ju så det går fint. Sen kommer det bli en sån dag där man inte hinner tänka. Man bara gör på rutin och knegar på för att dagen ska ta slut, för kunderna lär aldrig ta slut. Dagen före midsommar idag, vilket för övrigt är helt galet! Har inte ens något planerat för imorgon men inte jättesugen på att festa, speciellt inte när vädret är som det är. Kanske inte är så i hela landet men här är de kallt. blåser, regnar och är grått. Så vi får se vad som händer. Oavsett så ska jag ju jobba imorgon så där har man dödat halva dagen och sen behöver jag nog köra lite sjukgymnastik tänker jag. Gymmet är stängt fredag-lördag så jag kommer inte kunna åka dit utan det blir vilodag och lite rörelse hemma.

Men nu måste jag nog gå ner och göra frukosten och dessutom göra matlådor inser jag. Har två matlådor till idag men kommer behöva några till resten av veckan i och med att jag jobbar. Köpte kyckling och färs igår så det blir till att fräsa ihop de, antingen nu eller ikväll. Nu tänker man ju ikväll men ikväll kommer man önskat att man gjorde det imorse haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229