Dagen börjar bra

Något som har följt mig de senaste dagarna och som är ganska jobbigt efter att ha hänt hela veckan är att jag har jobbat alla dessa dagar i midsommar när det varit grymt mycket att göra, stressigt och utmattande på många sätt. Men så kommer man hem och kopplar av en stund på kvällen och jag brukar alltid vara den som vill sova tidigt och inte har några problem att stänga ner allt och somna. Men så denna veckan så har jag inte velat somna, bara velat ha lite fritid och hinna göra något annat än jobb. Men inte nog med de för när jag väl somnat så har jag varje natt drömt om att jag är på jobbet. Gärna att något blir fel också. Så när man väl vaknar på morgonen och ska till jobbet så har huvudet redan vart där hela natten också. Så nu ska det definitivt bli helt underbart med några lediga dagar. Natten till igår sov jag nio timmar plus att jag sov två timmar tidigare på kvällen så det visar nog på hur trött jag är.

Idag vaknade jag tidigt och hade som vanligt drömt om jobbet så ville/kunde inte somna om sen efter de. Så vid halv åtta bestämde jag mig för att gå upp och göra lite nytta trots allt. Lika bra att få något gjort när man har ork till de för man vet aldrig när de händer nästa gång. Klev i alla fall upp och började dagen med att plocka upp allt på mitt golv. Hänga in en del i garderoben och resten i tvättkorgen. Sen startade jag en maskin tvätt som jag ska hänga upp om en stund. Så medan den rullat så har jag fotat några kläder som jag vill bli av med. Har min instagramsida @lydiassale där jag ska lägga ut kläderna och försöka bli kvitt de. Kommer dessutom imorgon antagligen lägga ut en giveaway där. Har ett träningsset som knappt är använt och tänkte ge bort det till någon som faktiskt får användning utav de. Så in och följ min instagram så ni kan vara med och tävla. Nu är bilderna tagna och jag tog åter igen ett ryck till att installera om min våg. Har en Fitbit aria som kopplas till wifi och så kan man se statistik direkt på datorn eller i telefonen. Har haft den inkopplad innan men så har vi bytt internet och då förlorade jag ju tyvärr den funktionen. Sen har jag försökt häromdagen att lösa det men inte fått till de. Så jag gav upp efter många om och med, och svordomar. Men nu hade jag ny kraft och energi, tog det lugnt och metodiskt, läste ordentligt och löste de! Toppen ju. För mig är det verkligen motiverande att kunna följa sina resultat och man ser både vikt och fettprocent vilket är riktigt kul!

Idag ska jag i alla fall få åka till gymmet. Ska för första gången ta med mina lyftarskor för de har jag glömt de sista. Så nu ska jag kunna öva knäböj med teknik utan att min otroligt stela fotled kommer i vägen och ska ha all uppmärksamhet. Sen ska den såklart försöka stretchas varje dag! Blir den inte bättre till hösten ska jag boka tid till ortopeden och be de undersöka vad det beror på.
Men nog om allt som inte funkar för nu kallar frukosten på mig innan jag ska bege mig till gymmet för ett dunderpass med ben, hoppas jag i alla fall. Jävligt taggad så hur fel kan de bli då. Knäskydd på och klackskorna på så hoppas vi kroppen vill va med. Andra saken min sjukgymnast sagt är att jag alltid ska köra med gummiband över knäna. Då tvingar vi ut benen och aktiverar sätet direkt.


Två av plaggen som ska bort! Tycker de är tvärsnygga så börjar nästan ångra mig men använder de inte.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229