Cystor?

Har ni någonsin haft det? Jag har så ont i magen, i äggstockarna. Börjar fan undra vad det är alltså. Förhoppningsvis är det bara ägglossningen som jag känner av men det kan också vara en cysta. Känns som mensvärk typ men hela magen har ju dessutom varit kaos denna veckan så det börjar bli jobbigt. Gör ont i magen när jag går på högerbenet för jag har ont på höger sida av magen. Får ge de någon vecka och se om det kan vara ägglossningen, dock aldrig känt av de innan men hoppas ändå att det är de.

Hur som helst lyckats ha en underbar dag i Göteborg. Bara strosat runt och glott i butiker. Fick köpt en bomber jacka och tre cropade T-shirts! De hade 3 för 99 så det var ju fantastiskt billigt. Fynd! Jackan kostade 199 vilket också är suveränt. Allt kommer ifrån newyorker.

När jag kom hem åt jag middag innan jag tog med mig Henke ut på en promenad. Så skönt. Och nu blir det kvällsmål innan det är dags att sova. Imorgon ska vi träna axlar och sen tänkte jag nog köra armar lite efter de. Hoppas er dag varit underbar trots kanske regn och rusk som vi haft. Men min dag har varit allt jag kunde önskat mig!

Visar kläderna imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229