Cykla en timme

Precis vart på gymmet och insåg när jag kom dit mer att två inlägg, ett från igår och ett jag skrev i morse låg som opublicerade. Visste ju att jag hade skrivit två men tydligen hade jag inte publicerat de... klantigt, men skyller på att internet krånglade imorse!
Men puttade upp de direkt när jag såg de så hoppas ni orkat läsa lite ändå! Dagen blev lite ändrad även idag. Min syster ringde när jag tänkte åkt till gymmet i förmiddags eftersom solen gick i moln och inte verkade komma tillbaka på länge. Men precis när jag bytt om ringde syrran och frågade om jag skulle med henne och barnen och kolla på lammen som är ganska nyfödda nu. Det kan man ju inte tacka nej till så de hämtade upp mig och vi åkte ut en sväng på landet. Väl hemma försökte jag mig på att sola men så fort jag gick ut i trädgården försvann solen. Så gick in och stekte ett stort lass pannkakor. Gud va gott det är med pannkakor. Efter ett stort lass fick man lättare matkoma så somnade jag faktiskt 90 minuter. Lagom nyvaken och ovillig att gå ur sängen tvingade jag mig upp och ut ur vårt bastu till hem. Ut med hunden som allra snabbast och ge henne mat innan jag cyklade ner till gymmet för att cykla motionscykel en timme. Haha lite lagom omotiverande man det var ändå helt okej, på cykeln kan man i alla fall skriva lite och kolla i telefonen, så det är ganska lätt att döda tiden ändå.
Men en timme senare och två vattenflaskor sänkta så satte jag mig på min egna cykel och rullade hemåt. Nu väntar något att käka innan jag bara lägger mig i sängen och fortsätter sträckkolla Robinson! Någon mer som kollar på de?
Lugn kväll och imorgon åker jag till Göteborg är planen.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Pannkaka går ju alltid ner 😃 www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229