Cheatday

Glömde helt av att vara social igår. Började med ett lättare och snabbare benpass på gymmet. Energin var sådär så valde att köra snabbt och åka hem sen. Även om jag känner mig trött i kroppen och kanske behöver vila så vill jag så gärna passa på att träna medan jag är ledig och ingen annan är de. Så kör man inte mördarpass och accepterar och låter kroppen vara trött så kan man köra ett lättare pass men ändå känna sig trött i musklerna. Men såklart ska man ha vilodagar också och det är planerat i helgen.

Men senare på dagen hade jag inte något speciellt för mig. Mys med vovven, promenad med en annan hund och en arbetskollega. Sen har jag hunnit tvätta och städa lägenheten som jag lånar. Snart kommer Robin hem och jag vill såklart lämna tillbaka lägenheten i bra skick haha.

Tog en cheatday igår. Lite ångest och stress bidrog. Jobbat så mycket de sista och det har varit stressigt för mig. Så när jag väl blir ledig så behöver jag slappna av och det blir tyvärr lite för mycket gott dessa dagar. Men nu lämnar jag de bakom mig.
Ska börja dagen med träning och sen mysa med min vovve en stund innan jag åker och gör fransarna. Äntligen ska de fyllas på. Sen gäller de att rensa resten av lägenheten. Har så mycket grejer här så även om jag har städat så jag jag hela min garderob och proteinpulver och grejer här haha. Borde ta hit en resväska.

Men nu börjar jag dagen lite lugnt innan jag drar till gymmet och river av ett bröstpass. Vill träna men kroppen är trött. Så bröst är den del som jag tränar såpass sällan att den är bra nog att kunna köra nu trots att jag är seg. Dessutom älskar jag att bänka så det är en liten bonus och belöning som jag får nu. Jag kör de så sällan längre för jag har behövt fokusera på att köra de som är viktigt för min form, hållning och skadorna. Min rygg behöver underhållas för att inte skadas igen. Så det har varit mina fokusområden och då har bröst hamnat i skymundan och inte prioriterats tyvärr men nu så. Ska försöka köra de oftare, i alla fall en dag i veckan. Det går ju snabbt. Ett lätt bröstpass på 40-60 minuter! Har trots allt mål inom bänk för året. Så det är dags.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229